Emre Belözoğlu şakaymış!

Şike İddianamesi'nin takipsizlik kararında Emre Belözoğlu'nun, Ankaragücülü futbolcu Kağan Söylemezgiller'e gönderdiği mesaj 'şaka amaçlı gönderildiği aşikar' olarak değerlendirildi.İddianamede ile birlikte hakkında takipsizlik kararı verilen futbolculard

Emre Belözoğlu şakaymış!

Şike İddianamesi'nin takipsizlik kararında Emre Belözoğlu'nun, Ankaragücülü futbolcu Kağan Söylemezgiller'e gönderdiği mesaj 'şaka amaçlı gönderildiği aşikar' olarak değerlendirildi.

İddianamede ile birlikte hakkında takipsizlik kararı verilen futbolculardan biri de Fenerbahçeli Emre Belözoğlu. Takipsizlik kararında ise Belözoğlu'nun, Ankaragücülü futbolcu Kağan Söylemezgiller'in Fenerbahçe'ye transferini gerçekleştirecek konumda olmadığı, böyle bir sıfat, yetki ve gücünün bulunmadığı, 'mesajın şaka amaçlı gönderildiği aşikar' şekilde anlaşıldığı belirtildi.

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmada hazırlanan iddianamede İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.

EMRE'NİN ATTIĞI MESAJ AŞİKAR ŞAKA

İddianamede ile birlikte hakkında takipsizlik kararı verilen futbolculardan biri de Fenerbahçeli Emre Belözoğlu. Soruşturma sürecinde ifade veren ancak hakkında dava açılmasına gerek görülmeyen Emre Belözoğlu'nun Kağan Söylemezgiller'e attığı iddia edilen "Oğlum Kağan.. Emre abin ben.. Seni aldırıyorum buraya.. Sakın zorlama ha. Kavga ettirme beni başkanla" mesajı attığı belirtilmişti. Belözöoğlu'nun, Söylemezgiller'e FB'ye aldırma vaadiyle iyi oynamaması talimatı verdiği iddia edilmişti. Takipsizlik kararında ise Belözoğlu'nun, Ankaragücülü futbolcu Kağan Söylemezgiller'in Fenerbahçe'ye transferini gerçekleştirecek konumda olmadığı, böyle bir sıfat, yetki ve gücünün bulunmadığı, mesajın şaka amaçlı gönderildiği aşikar şekilde anlaşıldığı belirtildi.

GÖKÇEK İLE İLGİLİ SOMUT DELİL YOK

Takipsizlik alan isimlerden biri de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve İşadamı Hamdi Akın'ın 22 Mayıs 2011 günü İstanbul'da oynanan Fenerbahçe–Ankaragücü futbol müsabakası öncesi, Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener ile Asbaşkan Nevzat Şakar ile anlaşıp teşvik primi teklifini kabul ettiklerine dair somut delil elde edilemediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler