Emre Aksoy'dan kombine çağrısı

Trabzonspor’un Mayıs ayında gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurulu’nda ki başkan adaylarından iş adamı Emre Aksoy, 2013-2014 sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak resmi müsabakalar için satışa sunulan kombine kartlarla ilgili bir açıklama yaptı.Açı

Emre Aksoy'dan kombine çağrısı

Trabzonspor’un Mayıs ayında gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurulu’nda ki başkan adaylarından iş adamı Emre Aksoy, 2013-2014 sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak resmi müsabakalar için satışa sunulan kombine kartlarla ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklamasında, Trabzonspor’da hafta başında satışa sunulan yeni sezon kombineleri ile ilgili taraftara seslenen Aksoy, takıma destek olmak adına herkesi kombinesini almaya davet etti. Yeni sezonda daha çok desteğe, daha çok taraftar gücüne ihtiyaç olunduğunu söyleyen Aksoy, Trabzonspor için imkanı olan herkesin kombinesini alarak yeni sezonda takımının yanında olması gerektiğini belirtti.

Yapılan-yapılmayan transferlere göre kombine alınmaması gerektiğini vurgulayan Aksoy: “Gün Trabzonspor için birlik beraberlik günü ise, özlenen ruhu yeniden yaşamak istiyorsak, forma için, bordo-mavi renkler için kombinelerimizle Avni Aker’de takımımızın yanında olmalıyız. Gücü yeten herkes kombinelerini almalı. Bir önce ki talihsiz sezona kızıp, takımını kesinlikle yalnız bırakmamalı. Çünkü, ikinci bir Trabzonspor yok. Herkesi bu bilinçle yeni sezonda fırtınanın kopacağı yere, Avni Aker’e davet ediyorum” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler