Emniyetin kararı Trabzon'u çıldırttı!

Trabzonspor'un pazar günü Beşiktaş ile İnönü Stadı'nda oynayacağı ve siyah - beyazlı takımın cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarların izleyeceği karşılaşmaya rakip takım seyircisinin alınmayacağı yönündeki karar Trabzon cephesinde tepkiye nede

Emniyetin kararı Trabzon'u çıldırttı!

Trabzonspor'un pazar günü Beşiktaş ile İnönü Stadı'nda oynayacağı ve siyah - beyazlı takımın cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarların izleyeceği karşılaşmaya rakip takım seyircisinin alınmayacağı yönündeki karar Trabzon cephesinde tepkiye neden oldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü bugün Trabzonspor'a yazı göndererek, konuya ilişkin kararı tebliğ etti. Yazıda, "Söz konusu müsabakayı Türkiye Futbol Federasyonu'nun almış olduğu karar doğrultusunda 12 yaş altı çocuk ve kadın taraftarların izleyebileceği, müsabakaya misafir (12 yaş altı çocuk ve kadın) taraftarlar alınmayacağı" belirtildi.

Trabzonsporlu yöneticiler ise kararı şaşkınlıkla karşıladıklarını belirterek, "Daha önce maçı kadın ve çocukların izleyebileceği belirtilmişti. Seyircisiz maçlarda futbol sahalarında ortamı yumuşatma adına alınmış böyle bir karar varken, misafir takım adına maçı izleyecek kadın ve çocukların bu kapsam dışında bırakılmasını anlayamadık" dediler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor