Emerson ve Janko gidiyor mu?

Sadri Şener  Radyospor'da çarpıcı açıklamalar yaptı."Beşiktaş maçından sonra pozisyonumuza bakmamız lazım" açıklamasını açan Şener, "Beşiktaş maçı dönüm noktası. Kötü durumumuz var, olmaması lazım ve aşacağımıza inanıyorum. Bırakmak felaket olur, kimi get

Emerson ve Janko gidiyor mu?

Sadri Şener  Radyospor'da çarpıcı açıklamalar yaptı.

"Beşiktaş maçından sonra pozisyonumuza bakmamız lazım" açıklamasını açan Şener, "Beşiktaş maçı dönüm noktası. Kötü durumumuz var, olmaması lazım ve aşacağımıza inanıyorum. Bırakmak felaket olur, kimi getireceksiniz, kim yapacak? Sonuna kadar götürmemiz lazım ama kendi durumumuzu da görmemiz lazım. Ama şuan bırakamam, bırakmam camiaya ihanet olur. Biz bir aileyiz bu işin altından kalkarız" dedi.

FUTBOLCULAR BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI
Tüm futbolcuların artık işin ciddiyetini anlamış durumda olduğunu, Beşiktaş maçına idman bile yapmaya gerek olmadığını söyleyen Şener, "Trabzonspor'un burada olmaması gerekirdi bu kesin. Oyuncu bazında CV'sini okuyunca önemsiz topçu diyemezsin. Emerson'u Benfica'dan alıyorsun, Janko'yu Porto'dan alıyorsun, bunlar büyük hayal kırıklığı. Bursaspor'dan Volkan'ı aldık, bir ön bir arka adalesi derken sürekli sıkıntı var. Oyuncu bazında sıkıntı oldu inşallah düzelecek" diye konuştu.

EMERSON VE JANKO GİDECEK
Tolunay Kafkası'ın Emerson ve Janko'yu istemediğini belirten Şener, "Hoca yollamak istediğimizi ve kulüp bulmaları gerektiğini menajerlerine de söyledi. Bu işi yapmak zor, göndermek kolay değil ama hiçbir şey kolay olmuyor" dedi.

-ŞİKE SÜRECİ BENİ DE ETKİLEDİ-
Şike sürecinin uzamasının takım etkilediğini ifade eden Şener, "İlk defa başımıza gelen bir şey. Ben bile etkilendim. Ben daha önce cezaevine gitmemiştim, kalktık oraya gittik. Nevzat Şakar ayağından vurulmamıştı, vuruldu. Biz de insanız, etkilendik tabi" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ MAÇINA GİDECEK Mİ?
Şener bu arada Beşiktaş maçına gitmeyeceğini ifade ederken, şu göndermeleri yaptı;
"Trabzonspor taraftarının vefasızlığı var o zaman yaptıklarınıza içerliyorsunuz, ben maça gitmiyorum işte. Beşiktaş maçına gitmeyeceğim. Belki ben olmazsan seyirci daha bir motive olur. Kulübün başka işleri var onlarla uğraşırım".

SİHİRBAZ DEĞİLİM
Borçlanmayla ilgili eleştirilere de sert çıkan Şener, "Sonuçta para kazanmak da lazım. Beni eleştiriyorlar ama 12 trilyon iyi sonuç almama maliyeti var. Kimin; hoca ve futbolcuların. Bunu karşılamak zorundayım. Yayın hakkından alacağım parada da aksama olursa ben sihirbaz değilim çözüm bulmamam. Ekstralar, primler de var, kimse düşünmüyor bunları sinir tepeme çıkıyor. Onu satma, bundan para alma. Peki 100 bin lira aidatla mı yöneteceğiz kulübü. Bunlar boş laflar. Kulübün ileri gelenleri biraz da bunla ilgilensin" diye konuştu.

GÜNEŞ TRABZONLU OLMASAYDI
Şenol Güneş'i daha önce göndermesi gerektiğini ifade eden ve Tolunay Kafkas'la ilgili de bir durum olmadığını söyleyen Şener bu konuda, "Şenol hocanın Trabzonlu oluşu kararı almamı geciktirdi. Özel bir durumu var. Erken karar alsam transfere bakabilirdik" açıklamasını yaptı.

GEREKSİZ ADAY ÇIKAR
Aralık ayında başkanlığa tekrar aday olup olmayacağım konusunda daha karar vermediğini de belirten Şener, "Mayıs ayında bir kongreye gerek yok. Aday çıkmaz. Çıkarsa da lüzumsuz adaylar çıkar. Seçim salonuna ismini yazdırmak isteyen adaylar çıkar" diyerek sözlerini noktaladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler