Emerson umudunu kesti!

 Sezon başında Benfica’dan büyük umutlarla transfer edilen Emerson, Şenol Güneş döneminde her maçta forma giymişti. Fakat Tolunay Kafkas, Brezilyalı sol beke 2-3 maç şans verdikten sonra tamamen silmişti. Takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Emerso

Emerson umudunu kesti!

 Sezon başında Benfica’dan büyük umutlarla transfer edilen Emerson, Şenol Güneş döneminde her maçta forma giymişti. Fakat Tolunay Kafkas, Brezilyalı sol beke 2-3 maç şans verdikten sonra tamamen silmişti. Takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Emerson, sezonun bitmesi için gün sayıyor. Yakın çevresiyle dertleşen Emerson, “Affedileceğim yok. Sezon bittiği anda oynayabileceğim bir takıma gideceğim. Neden kadro dışı bırakıldığımız konusunda bir bilgimiz yok. Bize sadece takımdan ayrı çalışacağımız söylendi. Hocanın kararı, saygı duymak lazım" dedi" diyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor