Emerson imza attı

Trabzonspor'un Benfica'dan transfer ettiği Emerson kendisini Trabzonspor'a 2 yıllığına bağlayan resmi sözleşmeye imzayı attı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kulüp genel menajeri Giray Bulak'ın hazır bulunduğu imza töreninde Brezilyalı oyuncu ile 2 yıllık

Emerson imza attı

Trabzonspor'un Benfica'dan transfer ettiği Emerson kendisini Trabzonspor'a 2 yıllığına bağlayan resmi sözleşmeye imzayı attı.

 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kulüp genel menajeri Giray Bulak'ın hazır bulunduğu imza töreninde Brezilyalı oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

 

Trabzonspor KAP'a Emerson için Benfica kulübüne 1milyon 600 bin euro bonservis bedeli ödeyeneceğini bildirdi.

 

İŞTE İMZA TÖRENİNDEN KARELER...

 

Genel Menejer Giray Bulak imza töreninde yaptığı açıklamada, "Emerson uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncu. Emerson solbek, sol iç ve stoper oynayabilen bir oyuncu.  Hayırlı olsun" dedi.

 

"Trabzonspor yabancıdan kaçarken neden yabancı?" sorusuna Bulak, "Yabancı sayısının fazlalığı nedeniyle ülke sıkıntı yaşıyor. Biz yaptığımız araştırmalarda en fazla bize faydalı olabilecek biri olduğu için onu transfer ettik. Her futbolcuda olabilecek sakatlık Emerson'da var. Sizin anladığınız manada her futbolcuda sakatlık riski kadar onunda riski var. Trabzonspor yabancı alacaktır iyisini bulduğumuzda yabancıları gönderecektir.

 

Transferde son güne yaklaştık. Gaziantep'in bizden talebi vardı. Ancak Serdar Kurtuluş ile anlaşamıyoruz. Problem burada. Serdar olmazsa da o mevkide çok sıkıntımız yok" diye konuştu.

 

EMERSON: MUTLUYUM

Emerson, Türkiye'de bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Trabzonspor'un parçası olmaktan mutluyum. Kulüp yetkililerinin benimle ilgili sözleri mutlu olmamı sağladı. Trabzonspor 6 kez şampıyon oldu. Bu gurur verici ve umarım yine olacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor