Emenike ifade verecek

Spartak Moskova'nın Nijeryalı forveti Emanuel Emenike İstanbul'a geldi. F.Bahçe formasını giymeden Spartak Moskova'ya giden Nijeryalı golcü, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak rövanş maçı için geldiği İstanbul'da şike soruşturmasıyla ilgili sanık sıfatıyla if

Emenike ifade verecek

Spartak Moskova'nın Nijeryalı forveti Emanuel Emenike İstanbul'a geldi.

 

F.Bahçe formasını giymeden Spartak Moskova'ya giden Nijeryalı golcü, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak rövanş maçı için geldiği İstanbul'da şike soruşturmasıyla ilgili sanık sıfatıyla ifade verecek.

 

Sarı-lacivertli formayı giymeden Spartak Moskova'ya transfer olan Nijeryalı golcü, şike soruşturması kapsamında savcı Mehmet Berk'e ifade vermiş ve serbest bırakılmıştı.

Soruşturma tamamlanmadan Rusya'ya giden ve ifadesinin alınması için Rusya adli makamlarına yazı yazılmasına rağmen ifade vermeyen Emenike hakkında dava sonunda karar vermeyen mahkeme dosyasını da ayırmıştı.

 

AVUKATI AÇIKLADI

Emenike'nin avukatı Rezan Epözdemir'in'in verdiği bilgiye göre, F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi play-off mücadelesinde Spartak Moskova ile oynayacağı rövanş karşılaşması için Türkiye'ye gelecek olan Emenike bugün Çağlayan Adalet Sarayı'na gelerek İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde sanık sıfatıyla ifade verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler