Emenike futboldan men mi?

Sezon başında Fenerbahçe'den Spartak Moskova'ya transfer olan Emmanuel Emenike ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.Fenerbahçe'den Spartak Moskova'ya transfer olan Emmanuel Emenike ile ilgili haberler Rusya'da yankı bulmaya başladı.Rus basın

Emenike futboldan men mi?

Sezon başında Fenerbahçe'den Spartak Moskova'ya transfer olan Emmanuel Emenike ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Fenerbahçe'den Spartak Moskova'ya transfer olan Emmanuel Emenike ile ilgili haberler Rusya'da yankı bulmaya başladı.

Rus basınından Lifesport'da yer alan habere göre; Türkiye Futbol federasyonu FIFA'ya Emenike'nin maçlarda oynatılmaması yününde bir başvuruda bulundu.

Haberde ülkemizde devam eden şike davası ile ilgili bilgiler verilirken, FIFA'nın Emenike ile Türkiye Futbol Federasyonu'ndan resmi bir başvuru aldığını ve bu başvuruda Nijeryalı oyuncunun futbol oynamasının yasaklanması istendiği bilgisi verildi.

Emenike'nin menajeri de bu konuda açıklama yaparken; futbolcusunun masum olduğunu ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu kararını oldukça garip bulduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor