Emanuel Giresunspor'da

Giresunspor, Orduspor’da forma giyen Ganalı futbolcu Emmanuel Banahane ile anlaştı. Yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:Giresunspor kadrosunun takviyesi amacıyla yürütülen çalışmalar doğrultusunda Orduspor’da forma giyen Ganalı futbolcu Emma

Emanuel Giresunspor'da

Giresunspor, Orduspor’da forma giyen Ganalı futbolcu Emmanuel Banahane ile anlaştı. Yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Giresunspor kadrosunun takviyesi amacıyla yürütülen çalışmalar doğrultusunda Orduspor’da forma giyen Ganalı futbolcu Emmanuel Banahane ile anlaşmaya varıldı.
Bu sezon Orduspor’a gelen Banahene sezon sonuna kadar kiralık olarak Giresunspor’da forma giyecek.

23 yaşındaki Banahene, bu sezon Orduspor’un ligde oynadığı Galatasaray ve Mersin İdman Yurdu karşılaşmalarında forma giymişti.

NEDİM TÜRKMEN’E TEŞEKKÜRLER
Emmanuel Banahene’nin Giresunspor’da oynaması konusunda desteklerini esirgemeyen Orduspor Başkanı Nedim Türkmen’e gösterdiği hassasiyet nedeniyle Giresunspor yönetimi olarak teşekkür ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor