Elvan'ın büyük hedefi ne?

Bulgaristan'ın Pravets kentinde 8 Haziran Cumartesi günü yapılacak 17. Avrupa 10 Bin Metre Kupası'nda yarışacak olan milli atlet, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süredir Erzurum'da kampta olduğunu belirterek, "İyi bir hazırlık dönemi geçirdim. Erzur

Elvan'ın büyük hedefi ne?
Bulgaristan'ın Pravets kentinde 8 Haziran Cumartesi günü yapılacak 17. Avrupa 10 Bin Metre Kupası'nda yarışacak olan milli atlet, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süredir Erzurum'da kampta olduğunu belirterek, "İyi bir hazırlık dönemi geçirdim. Erzurum kampını bitirdik, bugün İstanbul'a döneceğiz. Avrupa Kupası, Dünya Şampiyonası öncesinde deneme yarışı niteliği taşıyor ama bu altın madalya hedefimi değiştirmiyor" diye konuştu.
 
Avrupa Kupası'nın ardından Akdeniz Oyunları ve Dünya Şampiyonası ile birlikte bu sezon 3 büyük yarış koşacağını anlatan Elvan Abeylegesse, "Henüz Dünya Şampiyonası için istediğimiz formu yakalamayamadık. Sağlık durumum iyi, sakatlığım yok. Dünya Şampiyonası, Ağustos'ta Rusya'da yapılacak. Daha zaman var. Hazırlık sürecim devam ediyor" ifadelerini kullandı.
 
3 yıldır Nikola Boric ile çalıştığını ve antrenörüyle uyumlu olduklarını kaydeden Abeylegesse, şunları söyledi:
 
"Henüz jübile yapmayı düşünmüyorum ama yaptıktan sonra Türk atletizmi için çalışmaya devam etmek güzel olur. Sporu bırakana kadar tecrübe kazanmaya devam edeceğim. Bugüne kadar hiç antrenörlük, eğitimci deneyimim olmadı ama bunu yapabileceğime inanıyorum. Sporu bıraktıktan sonra bilgi ve tecrübelerimi paylaşarak yeni sporcular yetiştirmeyi isterim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor