Elvan Abeylegesse 'Lider' olacak

 Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, milli atlet Elvan Abeylegesse'den antrenör olarak yararlanmak istediklerini açıkladı... Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi,  yaptığı açıklamada, 10 bin metrede dünya ikincisi ve Avrupa şampiyonu olan mill

Elvan Abeylegesse 'Lider' olacak

 

Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, milli atlet Elvan Abeylegesse'den antrenör olarak yararlanmak istediklerini açıkladı...
 
Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi,  yaptığı açıklamada, 10 bin metrede dünya ikincisi ve Avrupa şampiyonu olan milli atlet Elvan Abeylegesse'nin Akdeniz Oyunları için 10 bin metre ve yarı maraton aday kadrosuna alındığını hatırlattı.
 
Elvan Abeylegesse'nin geçen ay düzenlenen 22. Nice Yarı Maratonu'nda 1:10:32'lik derecesiyle birinci olduğunu anımsatan Terzi, şöyle konuştu:
 
"Elvan'ın sporculuğu devam ediyor. Elit sporculuğu devam eden profesyonel bir kişi. Türk atletizmine önemli katkılar sağladı. Genç atletlerin yetişmesinde öncü isim oldu. Ülkemize uluslararası organizasyonlarda da madalyalar kazandırdı. Elvan, son yarışlarda da başarılı oldu. Akdeniz Oyunları'nda yarışacak. Artık yarı maraton ve 10 bin metre yarışlarına katılacak. Sporu bıraktıktan sonra liderlik ya da antrenör olarak ondan faydalanmamız gerekiyor. Elvan da böyle düşünüyor. Elvan, sporu bıraktıktan sonra yine milli takıma tecrübesiyle katkılar verecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor