Elimizden kaçtı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, uzun süre önde götürdükleri ama 90 dakika sonunda bir puanla yetinmek zorunda kaldıkları Galatasaray maçı sonrası ortaya koydukları oyunla galibiyeti hak ettiklerini söyledi. Güneş şöyle konuştu:"Galatasaray kendi

Elimizden kaçtı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, uzun süre önde götürdükleri ama 90 dakika sonunda bir puanla yetinmek zorunda kaldıkları Galatasaray maçı sonrası ortaya koydukları oyunla galibiyeti hak ettiklerini söyledi. Güneş şöyle konuştu:

"Galatasaray kendi sahasında, seyircisiyle birlikte iyi bir ambians yakalamış durumda. Lider takımla oynuyorduk. Mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Futbolcularım oyunun başından itibaren taktik disiplini olarak, yardımlaşma anlamında çok iyiydi. golü bulduk, daha fazla da gol atabilirdik ama golü bulamadık."

"Galatasaray, seyirci baskısıyla hakemi etkileyerek oyunumuzu bozmaya çalıştı. Özellikle son bölümde bunda başarılı oldu. Kaybettiğimiz iki puan var. İki takımın da kazanma arzusu vardı ama galibiyete daha yakın olan bizdik. Oyuncularımın iyi niyetinden, yardımlaşmadan, taktik disiplininden son derece memnunum. Maç 3-0, 4-0 daha bitebilirdi. Fiziki ve düşünce olarak bu maçın yorgunluğundan toparlanıp Fenerbahçe maçına hazırlanacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor