Eli boş dönmeyeceğiz

Milli Takım Vücut geliştirme, Fitness Antrenörlüğüne Trabzonlu Kerim Sevinç getirildi. Antalya’da 13-15 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Vücut Geliştirme, Fitness Türkiye Şampiyonası’nın milli takım seçmelerinin arkasından milli takıma seçilen s

Eli boş dönmeyeceğiz

Milli Takım Vücut geliştirme, Fitness Antrenörlüğüne Trabzonlu Kerim Sevinç getirildi.

 

Antalya’da 13-15 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Vücut Geliştirme, Fitness Türkiye Şampiyonası’nın milli takım seçmelerinin arkasından milli takıma seçilen sporcularla beraber milli takım antrenörü olarak kerim sevinç  27-30 Nisanda Sırbistan’a  gidecek.

 

Kerim Sevinç, “Vücut geliştirme, fitness antrenörü olarak beni milli takım görevine layık gören vücut geliştirme, Fitness Federasyon başkanımıza ve yönetimine teşekkür ederim. Ben de bana verilen milli takım antrenörlük görevini layıkıyla yerine getireceğim.

 

Antalya’da başarılı olmuş sporcurla 27-30 Martta Sırbistan’daki Avrupa Şampiyonası’na gideceğiz. Benim  inancım Sırbistan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edip bir çok  madalyalarla geri dönmek.

 

 Milli takım kadromuz çok güçlü içlerinde geçmişte Avrupa şampiyonu olmuş olanlarda var. Ayrıca sporcu arkadaşlarımız Avrupa şampiyonası için öz verili çalışmalarına devam ederek , hazırlıklarına ,gerek diyet gerekse çalışma anlamında son derece iyi hazırlanıyorlar. Artık zaman daralıyor. 

 

Takım olarak Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edip,başarılı olup yurt dışında bayrağımızı her zamanki gibi dalgalandırmaya  devam edeceğiz”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler