Elazığ'da bayram, Belediye'de hüzün...

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde, ateş hattından uzaklaşmak isteyen iki ekip, Elazığspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaştı. Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmanın sonunda gülen taraf 1-0'lık skorla ev sahibi ekip oldu.İl

Elazığ'da bayram, Belediye'de hüzün...

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde, ateş hattından uzaklaşmak isteyen iki ekip, Elazığspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaştı. Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmanın sonunda gülen taraf 1-0'lık skorla ev sahibi ekip oldu.

İlk yarısında gol sesi çıkmayan mücadelenin ikinci yarısında Elazığspor'un kalecisi Ivesa'nın iyi performansı göze çarptı. Hırvat kalecinin kurtardığı pozisyonlar sonrasında bu sezon ilk kez bir resmi maçta forma giyen Volkan Yılmaz 82. dakikada, oyuna girdikten 2 dakika sonra S.B. Elazığspor formasıyla ilk golünü attı ve takımını öne geçirdi.

Bu sonucun ardından Elazığspor puanını 35'e çıkardı ve Akhisar Belediye'nin üzerine yükselerek 13. sıraya yerleşti. İstanbul BB ise 33 puanda kaldı ve 15. sırada yer aldı. Süper Lig'in 30. haftasında Yılmaz Vural'ın öğrencileri deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacakken, İstanbul Büyükşehir Belediye ise evinde Gaziantepspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor