Elazığ, Nurullah Sağlam'dan vazgeçti!

Kulüp Genel Menajeri Özgür Öztürk, yaptığı açıklamada, prensipte 3 yıllık anlaşmaya vardıkları teknik direktör Sağlam ile imza aşamasında şartlar ve koşulların uymaması nedeniyle karşılıklı çalışmama kararı aldıklarını bildirdi.Sağlam ile başka bir dönemd

Elazığ, Nurullah Sağlam'dan vazgeçti!

Kulüp Genel Menajeri Özgür Öztürk, yaptığı açıklamada, prensipte 3 yıllık anlaşmaya vardıkları teknik direktör Sağlam ile imza aşamasında şartlar ve koşulların uymaması nedeniyle karşılıklı çalışmama kararı aldıklarını bildirdi.

Sağlam ile başka bir dönemde farklı şartlarda çalışmayı arzu ettiklerini ifade eden Öztürk, "Sağlam'ı tanımaktan büyük bir zevk aldık. Zaman zaman fikrine değer verip arayacağımız bir futbol dostumuz oldu. Kendisine bundan sonraki iş ve kişisel hayatında başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Öztürk, yeni teknik direktör arayışlarının başladığını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor