"Ekonomik olarak rahatız"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, sezonun ikinci yarısında ciddi bir çıkış yakalayarak play – off grubuna girmek istediklerini söyledi.Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, devre arasında takımı güçlendirmek için gerekeni yapacaklarını belirterek,

"Ekonomik olarak rahatız"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, sezonun ikinci yarısında ciddi bir çıkış yakalayarak play – off grubuna girmek istediklerini söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, devre arasında takımı güçlendirmek için gerekeni yapacaklarını belirterek, “Hocamızın isteyeceği oyuncuları almaya çalışacağız" dedi.

Spor Toto Süper Ligi'nde sezonun ikinci yarısında ciddi bir çıkış yakalayarak play – off grubuna girmek ve UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı olmanın planlarını yapan Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener, teknik direktör Şenol Güneş'in isteyeceği tüm transferleri yapmaya çalışacaklarını söyledi.

Başkan Şener, sezon başından itibaren transfer araştırması yapıldığını ifade ederek, “Hocamız bizden kimi isterse onu almak için gerekeni yapacağız.

Ekonomik anlamda da rahatız. Zaten kaliteli bir kadromuz var ancak bu kadroyu daha güçlü hale getirmek istiyoruz" dedi.

Bu arada iç transferde kaleci Onur'la yapılan görüşmelerde önemli bir aşama kaydedildi. Onur'un sözleşmesinin bir iki gün içerisinde uzatılması bekleniyor.

CUMARTESİ GÜNÜ MALİ GENEL KURUL YAPILACAK
Bordo mavili takımda 24 Aralık Cumartesi günü Mali Genel Kurul yapılacak. Kulübün ekonomik gidişatının tartışılaşacağı genel kurula Başkan Sadri Şener'in de katılması bekleniyor. 

Şampiyonlar Ligi'nde gelen maddi kaynak sayesinde ekonomik anlamda ciddi bir rahatlama yaşayan Trabzonspor'un mali genel kuruluna, iddianame ve etik kurulu raporunun damga vurması bekleniyor.

TAKIM 3 GÜN İZİN YAPACAK
Trabzonspor'da futbolcular ve teknik heyet, Orduspor maçının ardından 3 gün izin yapacak. Bordo mavili futbolcular iznin ardından 26 Aralık'ta Antalya'da başlayacak olan kampta toplanacak. Özellikle yurt dışına çıkacak futbolculara kamp programına harfiyen uymaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor