Ekmek parçalanmadan lokma olmaz

Fenerbahçe maçına iyi hazırlandıklarını belirten Akçay, “Kupada idealimiz olmadığı gerçeği görülüyor ancak, bizler her müsabakaya iddialı hazırlanırız ve oynamak isteriz. Fenerbahçe gibi güçlü rakibimiz karşısında misyonumuza uygun bir müsabaka oynayabilm

Ekmek parçalanmadan lokma olmaz

Fenerbahçe maçına iyi hazırlandıklarını belirten Akçay, “Kupada idealimiz olmadığı gerçeği görülüyor ancak, bizler her müsabakaya iddialı hazırlanırız ve oynamak isteriz. Fenerbahçe gibi güçlü rakibimiz karşısında misyonumuza uygun bir müsabaka oynayabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.

Maçı önemsiyoruz ve iyi motive olmaya çalışıyoruz. Bunu başaracak gücümüzün olduğuna inanıyoruz. Veda maçımız olan Fenerbahçe maçını bizlere yakışır bir şekilde noktalamak istiyoruz.

‘Ekmek parçalanmadan lokma olmaz’ bu nedenle istemek yetmez, bu düşüncemizi sahadaki davranışlarımızla göstermeliyiz. Umarım istediğimizi gerçekleştiririz sevenlerimize güzel bir futbol izlettiririz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor