Egemen ve Selçuk alacak peşinde

Trabzonspor’da sözleşmelerinin sona ermesinin ardından bedelsiz olarak Galatasaray’a giden, Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam ile Beşiktaş’a giden Egemen Korkmaz’ın Trabzonspor’da forma giydikleri dönemden kalan alacakları sorun olmaya devam ediyor.Trabzonsp

Egemen ve Selçuk alacak peşinde

Trabzonspor’da sözleşmelerinin sona ermesinin ardından bedelsiz olarak Galatasaray’a giden, Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam ile Beşiktaş’a giden Egemen Korkmaz’ın Trabzonspor’da forma giydikleri dönemden kalan alacakları sorun olmaya devam ediyor.

Trabzonspor’a bonservis bedeli ödemeden Galatasaray’a giden Ceyhun Gülselam Trabzonspor’da kalan alacaklarından vazgeçerken, Selçuk İnan ise alacaklarının yarısından vazgeçerek Trabzonspor ile anlaşma yolunda.

Daha önce bu konuyla ilgili icraya başvuran Beşiktaşlı futbolcu Egemen Korkmaz’ın ise önümüzdeki süreçte nasıl davranacağı merak konusu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor