Egemen: TS ile kötü ayrılmadım

Eski takımı Trabzonspor'a karşı mücadele edecek olan Egemen Korkmaz, “Ne kulüple, ne de taraftarla kötü ayrıldım.Şimdi farklı bir formayla Avni Aker'e çıkacağım. Protestolar olabilir, canları sağolsun” diye konuştu.Beşiktaş’ın sezon başında renklerine bağ

Egemen: TS ile kötü ayrılmadım

Eski takımı Trabzonspor'a karşı mücadele edecek olan Egemen Korkmaz, “Ne kulüple, ne de taraftarla kötü ayrıldım.

Şimdi farklı bir formayla Avni Aker'e çıkacağım. Protestolar olabilir, canları sağolsun” diye konuştu.

Beşiktaş’ın sezon başında renklerine bağladığı Egemen Korkmaz, hazırlık kampında kendisini fazla gösterememişti.

Yaşadığı sakatlık nedeniyle arkadaşlarının gerisinde kalan yıldız oyuncu hırsı ve örnek profesyonelliğiyle kendisini kanıtladı, Siyah-Beyazlılar’ın en önemli transferi haline geldi.

Yetiştiği takım Bursaspor’a karşı oynadığı maçta ağır protestoya maruz kalan Egemen, bu hafta da kendisi için zorlu bir maça çıkacak. Milli futbolcu, geçen sezon formasını giydiği Trabzonspor’un, Avni Aker Stadı’nda rakibi olacak.

"PROFESYONEL FUTBOLCUYUM"
Profesyonel bir futbolcu olduğunu dile getiren Egemen, “Ne kulüple, ne de taraftarla kötü ayrıldım.

Trabzonspor kalbimin bir köşesinde her zaman olacak. Şimdi Beşiktaş formasıyla Avni Aker Stadı’na çıkacağım.

Terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim. Protestolar olabilir, taraftarlar Trabzonspor’un kazanmasını isteyecek. Beni ıslıklasalar da canları sağolsun” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor