Egemen: Trabzon’a kırgın değilim

Trabzonspor’un eski futbolcusu Egemen katıldığı TV programında eski takımı ile ilgili övgü dolu sözler sarf etti.Trabzonspor’un eski futbolcusu Egemen Korkmaz Trabzonspor’dan ayrılmış nedenini ve Beşiktaş maçında protesto edilmesi ile ilgili olarak önemli

Egemen: Trabzon’a kırgın değilim

Trabzonspor’un eski futbolcusu Egemen katıldığı TV programında eski takımı ile ilgili övgü dolu sözler sarf etti.

Trabzonspor’un eski futbolcusu Egemen Korkmaz Trabzonspor’dan ayrılmış nedenini ve Beşiktaş maçında protesto edilmesi ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. Egemen Trabzon’dan ayrılış nedeninin kendisi ile ilgili söylenen bir iki söze bağlayarak” Trabzon’a karşı kesinlikle kırgınlığım yok. Sadece 1-2 söze üzüldüm. Ben kariyerimin en güzel 3 yılını Trabzon’da geçirdim. Sadece futbol anlamında değil yaşantı anlamında da çok mutluydum. Yapılan tepkiler benim ayrılmama yönelik tepkilerdi ama hiç yaşanmasaydı daha hoş olurdu.

Şenol Güneş’i de muhteşem bir teknik adam olarak değerlendiren Egemen “ Bu güne kadar 20’ye yakın teknik direktörle çalıştım.  Beni ilk oynatan hoca Erdoğan Arıca’dır.  Ersun Yanal hocanın insan ilişkileri çok iyidir. Şenol Güneş hoca muhteşem bir yönetici ve insan. “dedi.

 

Trabzonspor’un maç takviminin ağır olduğunu ve şuandaki durumun bundan kaynaklandığını da sözlerine ekleyen Egemen “ Trabzonspor sezon başından beri maç takvimi olarak yoğun bir program yaşadı. Biz de Avrupa maçlarımızın üzerindeki yüke rağmen bu puanları toplamamızı da bir başarı olarak görüyorum.   Trabzonspor hepimizden fazla maç oynadı.  Trabzonspor da zorlu bir takvim geçirdi ve onların düşüşünü de buna bağlıyorum.

Egemen ilk yarının 11’ini şu isimlerden oluşturdu.

İlk yarının 11’i dersek Kaleye Volkan Demirel, Sağ bekte ilk yarının en iyisi Galatasaraylı Eboue, kendimi sol stopere, Sağ Stopere Yobo-Ujfaluji ikilisinden Ujfalusi’yi tercih ediyorum. Sol bekte ise kesinlikle İsmail Köybaşı. Dörtlünün önüne Selçuk İnan ve yanına da sürpriz olacak ama Bursaspor’dan Adem Koçak’ı düşünüyorum. Burak Yılmaz’ı Sağ açık, Sol tarafta Ozan İpek’i 10 numara pozisyonuna da Fernandes ve Santrafor pozisyonuna da Elmander.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor