Efsanenin ruhu zafer getirecek

 Büyük takımlar için Hüseyin Avni Aker tam bir ‘Cehennem’di... Trabzonspor’un 1. Lige çıkışının üzerinden henüz bir yıl bile geçmemişti. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş başta olmak üzere tüm takımlar Trabzon’a gelirken, her futbolcusunun dizleri titrer,

Efsanenin ruhu zafer getirecek
 
Büyük takımlar için Hüseyin Avni Aker tam bir ‘Cehennem’di... Trabzonspor’un 1. Lige çıkışının üzerinden henüz bir yıl bile geçmemişti. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş başta olmak üzere tüm takımlar Trabzon’a gelirken, her futbolcusunun dizleri titrer, yürekleri korkuyla irkilirdi. Bu futbol arenasında 3 büyük diye kabul edilen takımlardan Fenerbahçe 11 yıl, Beşiktaş 12 yıl, Galatasaray 10 yıl kazanmanın ne demek olduğunu unutmuş, kalemize geldiklerinde bayram yapıyorlardı. Bir beraberlik ise onlar için tarihi başarıydı.
 
Başarı Ancak Böyle Gelir
 
O günler Şamil Ekinci önderliğinde, Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer öğretmenliğinde, Şenol, Turgay, Necati, Kadir, Dozer Cemil, Bekir, Ali, Yavuz, Hüseyin, Serdar, Ali Kemal, Necmi, Ahmet, Mehmet Cemil, Hüsnü gibi savaşçı yıldızlarıyla rakibe sahayı dar ediyordu. O efsane ruhun gölgesinin, bugün de Hüseyin Avni Aker’de görülmesi, sesinin yankılanması gerekiyor. Bu günün neferleri efsaneyi esin kaynağı olarak görerek, neyi var neyi yoksa sahada yansıtabilirse Fenerbahçe’ye karşı yeni bir zaferin gelmesi kaçınılmazdır.
 
Kaynak : Sonnokta 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor