Efsane futbolcuya kaçakçılık suçlaması!

 Almanya'nın efsane futbolcularından ve Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness'in vergi kaçırmak için İsviçre bankalarında gizli hesabı olduğu iddia edildi. Focus Dergisi'nin haberine göre Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness'in, İsviçre'de bulunan banka hesabı ned

Efsane futbolcuya kaçakçılık suçlaması!

 

Almanya'nın efsane futbolcularından ve Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness'in vergi kaçırmak için İsviçre bankalarında gizli hesabı olduğu iddia edildi.
 
Focus Dergisi'nin haberine göre Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness'in, İsviçre'de bulunan banka hesabı nedeniyle Münih Vergi Dairesi'ne kendisi hakkında suç duyurusunda bulunulduğu ortaya çıktı.
 
Focus dergisine açıklama yapan Hoeness, İsviçre'de banka hesabı olduğunu Münih Vergi Dairesi'ne kendisinin bildirdiğini açıkladı.
 
Uli Hoeness'in vergi kaçırmak için İsviçre'de banka hesabı açtığının ortaya çıkması sonrası, Alman kamuoyu başka ünlü ve zengin işadamlarının da söz konusu bankalarda hesapları olup olmadığını sorgulamaya başladı.
 
İddialar üzerine Hooness, basında kendisine karşı bir iftira kampanyası başlatıldığını ileri sürdü. Hoeness'in İsviçre'deki bankalara ne kadar para yatırdığı ise henüz bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler