Efsane at öldü ganyan karıştı

 Türk Yarış Dünyası'nın efsane yarış atı Kafkaslı, beklenmedik bir anda hayatını kaybetti. Takvim'in haberine göre şampiyon at, Şanlıurfa'da cuma günü dişi bir atla çiftleşirken, kalp krizi geçirerek öldü. Yarış hayatı geçen yıl sona eren Kafkaslı'nın bu

Efsane at öldü ganyan karıştı

 

Türk Yarış Dünyası'nın efsane yarış atı Kafkaslı, beklenmedik bir anda hayatını kaybetti.

 

Takvim'in haberine göre şampiyon at, Şanlıurfa'da cuma günü dişi bir atla çiftleşirken, kalp krizi geçirerek öldü. Yarış hayatı geçen yıl sona eren Kafkaslı'nın bu ani vedası, şok etkisi yarattı. Efsane atın sahibi Remazan Kaya ise atına güçlendirici ilaçlar verdiği iddialarını reddetti.

 

Şanlıurfa' da yaşayan Kaya, "Atım öldükten sonra, herhangi bir ilaç ya da zehirlenme ihtimaline karşılık, kanını aldırarak tahlillerini yaptırdım. Ancak hiçbir şey çıkmadı. Yine de ikna olmadım. Tüm organlarından numune alarak Tarım Bakanlığı'na gönderdim. Ben de Kafkaslı'nın ölümünü çok merak ediyorum" dedi. Kafkaslı'nın geçen yıl 74 kez, bu sene ise 66 kez çiftleştiğini belirten Kaya, bu ölüme hâlâ inanamadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor