Efendi efendi giderler!

“Özel güvenlik önlemine gerek yok. Trabzon medeni bir yerdir. Efendi gibi maçlarını oynar ve giderler" dedi.  Hafta sonunda Avni Aker'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener önemli açıklamalarda bulundu. "Fenerbahçe kente gel

Efendi efendi giderler!

“Özel güvenlik önlemine gerek yok. Trabzon medeni bir yerdir. Efendi gibi maçlarını oynar ve giderler" dedi. 

 

Hafta sonunda Avni Aker'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener önemli açıklamalarda bulundu.

 "Fenerbahçe kente gelmek için ek koruma talep etti" söylentilerine yanıt veren Şener, "Ben İstanbul'daki bütün maçlara yalnız giderim. Takımda devletin verdiği polislerle gider. Buda her takıma veriliyor" diye konuştu.

 

Şener şöyle devam etti: "Trabzon'da kaç senedir hiçbir olay olmamıştır. Olacağı da yoktur. Burası medeni bir şehirdir. Gelirler maçlarını oynarlar ve efendi efendi giderler." Fenerbahçe maçını kazanmak istediklerini ifade eden Başkan, "Trabzon'da Fenerbahçe'yi yenecek güçteyiz.

 

Galatasaray maçında galibiyeti kaçırdık ama bu kez galibiyeti kaçırmayacağız'' diye konuştu. Taraftarların önemine değinen Şener, ''Tribünler tamamen dolacaktır.

 

Taraftarlarımız centilmence futbolcuların yanında olsunlar onlara destek versinler. Kazanmak istiyoruz, inşallah onların desteğiyle kazanacağız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor