Düzyurtspor'da liderlik sevinci

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, deplasmanda Sakaryaspor'u 4-0 yenen Düzyurtspor'da, teknik direktör Ömer Ortakudaş, aldıkları galibiyetle Düzyurtspor'un iyi bir deplasman takımı olduğunu bir kez daha kanıtladıklarını söyledi.Tüm futbolcular her geçen gün dah

Düzyurtspor'da liderlik sevinci

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, deplasmanda Sakaryaspor'u 4-0 yenen Düzyurtspor'da, teknik direktör Ömer Ortakudaş, aldıkları galibiyetle Düzyurtspor'un iyi bir deplasman takımı olduğunu bir kez daha kanıtladıklarını söyledi.

Tüm futbolcular her geçen gün daha da başarılı performans sergilemeye başladığını belirten Ortakudaş". Uyum sorunumuzu kısa sürede atlatmayı başardık. Futbolcularım sahada beklediğimizden fazlasını yaptı. Bu galibiyetten ötürü tüm futbolcularımı kutluyorum" diye konuştu.

LİDER OLMAK DEĞİL LİDER KALMAK ÖNEMLİ

Sakaryaspor deplasmanında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Ortakudaş, "Aldığımız 4-0'lık galibiyetle iyi bir deplasman takımı olduğunu bir kez daha kanıtladık. Ligin 3. haftası sonunda lider olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Lider olmak tan daha önemli olan sezon sonunda lider olmaktır. Bu hafta lider olduk. liderliğimizi devam ettireceğiz. Takımımdan çok memnunum

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler