Düzyurtspor 1 puan için üzgün

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, deplasmanda Çıksalınspor ile 2-2 berabere kalan Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, önde götürdükleri bir maçtan 1 puanla döndükleri için üzgün olduklarını söyledi.Ortakudaş, Çıksalınspor karşısında iyi bir futbol

Düzyurtspor 1 puan için üzgün

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, deplasmanda Çıksalınspor ile 2-2 berabere kalan Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, önde götürdükleri bir maçtan 1 puanla döndükleri için üzgün olduklarını söyledi.

Ortakudaş, Çıksalınspor karşısında iyi bir futbol ortaya koyamadıklarını belirterek, "Önceki maçlarımıza oranla daha düşük bir performansla oynadık. Buna rağmen sonuca da gidebilirdik. Karşılaşmada iki kere öne geçmemize rağmen skoru korumayı başaramadık. İki golümüzün verilmediği bir maç oynadık. Bu gollerden biri tartışılabilir. Rakibimize çalınan bir penaltı da skora etki etti" dedi.

Önde götürdükleri bir maçtan 1 puanla döndükleri için üzgün olduklarını ifade eden Ortakudaş, istedikleri futbolu sahaya yansıtmayı başaramamış olmaktan ziyade galibiyeti koruyamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor