Düzyurt , Sakaryaspor maçı için iddialı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak Düzyurtspor'da, teknik direktör Ömer Ortakudaş, "Sakaryaspor maçını kazanacak güçteyiz" dedi.Ortakudaş, hafta içi yaptıkları Ziraat Türkiye Kupası maçından dolayı idman yapam

Düzyurt , Sakaryaspor maçı için iddialı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak Düzyurtspor'da, teknik direktör Ömer Ortakudaş, "Sakaryaspor maçını kazanacak güçteyiz" dedi.

Ortakudaş, hafta içi yaptıkları Ziraat Türkiye Kupası maçından dolayı idman yapamadıklarını, Sakaryaspor maçına bugün yapacakları antrenmanla hazırlanacaklarını belirterek, "Takımda kondisyon sorunu yok. Arsinspor maçında kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Halil İbrahim Cenik ve olaylara karıştığından dolayı cezalı duruma düşen Erdinç Gedikli dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor. Bu eksiklerimize rağmen kadromuz yeterli zenginlikte. Sakaryaspor maçını kazanacak güçteyiz" diye konuştu.

Kadrolarının yeni fakat uyumlu olduğunu ifade eden Ortakudaş, ilerleyen haftalarda taraftarlarının daha da iyi bir Düzyurtspor izleyeceğini söyledi.

Bu sezon şampiyon olacaklarına inandıklarını dile getiren Ortakudaş, Sakarspor maçıyla çıkış yakalamak istediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler