Düzyurt iddialı

Düzyurtspor antrenörü Ömer Ortakudaş, 3. Ligdeki ilk sezonlarında kalıcı olmak istediklerini söyledi. Ortakudaş, “Gelecek sezon yaş kategorisi nedeniyle bir çok oyuncumuz ile yollarımızı ayırmış olacağız. Takımdan ayrılan bu oyuncularımızın yerlerini genç

Düzyurt iddialı

Düzyurtspor antrenörü Ömer Ortakudaş, 3. Ligdeki ilk sezonlarında kalıcı olmak istediklerini söyledi. Ortakudaş, “Gelecek sezon yaş kategorisi nedeniyle bir çok oyuncumuz ile yollarımızı ayırmış olacağız. Takımdan ayrılan bu oyuncularımızın yerlerini genç ve gelecek vadeden isimlerle doldurmak istiyoruz. Hedefimiz 3. Ligdeki ilk sezonumuzda kalıcı olmak. Bu anlamda ne gerekiyorsa yapacağız. Düzyurtspor Trabzon’u 3. Lig’de en iyi şekilde temsil edeceğiz. Taraftarlarımız her zaman olduğu gibi bize inanıp güvenmeye devam etsinler” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor