| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 12 Kasım 2018 22:02

Düzköy’de büyük kapışma! Kulüp başkanı saydırdı, Belediye Başkanı cevap verdi…

"Kimsenin tapulu malı değil"

Haber61/Spor Servisi - Levent Ustabaşı - Haçka Spor Kulüp Başkanı Abdulkadir Onur ile Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik sosyal medya zerinden kapıştı.

Son Kelkit Belediye Spor Maçı sonrası Kulüp Başkanı Abdulkadir Onur, sosyal hesabından, Düzköy Belediye Başkanı Abdidin Çelik’e üstü kapalı gönderme yaptı. 

BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM 

“Maalesef Kelkit Spor’a 2-0 yenildik. Maça gelen bütün taraftarımıza teşekkür ederiz. Adamlar birlik olmuş belediye başkanı, kaymakamı, emniyet müdürü dahil bir çok yönetici maçta ilçenin takımının yanında.. Bizde ise kimse yok Kelkit Belediye’si takımının çoğu masrafını karşılıyor yardım ediyor. Bizim Düzköy Belediyesi’nden otobüs istiyoruz, Trabzon’dan Haçka’ya şoför için para talep ediyor. Başka birşey demiyorum. Ama inadına Haçka demeye devam edeceğiz. Düzköy kimsenin tapulu malı değildir” dedi.

KİMSEYLE POLİMİĞE GİRMEM!

Buna karşılık Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, “Düzköy Halkına ve Kamuoyuna Duyuru

1. Düzköy Belediyesi olarak Düzköy ilçemizin alt yapı hizmetlerinde kullandığımız akaryakıt ihtiyacını Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerindeki CHP li belediyelerden tabiri caizse dilenerek aldık ve alıyoruz. Aldığımız bu mazot desteği ile 2017 -2018 sezonunda (Şampiyon olduğumuz sezon) ve yeni sezonda Haçkaspor'umuza mazot desteği verdik.

2. Ilçemizde iki tane güzide takımımız var. Biri Haçkaspor, diğeri Karadağspor. Biz Düzköy Belediyesi olarak bütün imkanlarımızı Haçkaspor'umuzdan yana kullandık ve kullanmaya da devam ediyoruz. Şimdi bize sormazlar mı, Karadağspor üvey evlat mı diye ve haksız da değiller. 

3. Düzköy Belediyesi olarak 1 adet otobüsümüzü Haçkaspor'umuza verdik. Otobüsü 1 yıl kullandıktan sonra hurdaya çıkarılacak vaziyette Belediyemize teslim ettiler. Biz Belediye olarak bunun nedenini bile sormadık, yine tekrarlıyorum var olan koşullarda bütün imkanlarımızı zorlayarak Haçkaspor'umuza destek olduk.

4. Haçkaspor'umuzun sayın başkanı; yurt dışında çalıştığı mal varlığını Haçkaspor'a vererek siyasette gelmek istediği yere gelememiştir. Bütün serzenişi bu muydu acaba. Siyaset spora karıştırılarak bir yerlere gelinmez. Bu hem içerisinde bulunduğu spor camiasını hem de siyaseti kirletir. Kirlenen siyasetin karıştığı Haçkasporumuzdan medet umarak bizlere, Düzköy Belediyesine çamur atanlara yazıklar olsun. Sayın Haçkaspor başkanı bizzat benim yardımcıma yurt dışından getireceği 3-4 Otobüsü belediye aracılığıyla getirelim, belediyemiz de Haçkaspor'a hibe etsin demiştir. Biz hâlâ o 3-4 Otobüsü bekliyoruz.

5. Biz Düzköy Belediyesi olarak var olan kısıtlı imkanlardan sonra bütün koşulları zorlayarak Haçkaspor'umuza destek olduktan sonra, sayın spor kulübü başkanımız Orman Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasındaki çöplerin temizliğini de belediyemize mal etmekte ve bunu sosyal medya hesabından şov maçlı kullanmaktadır.  Düzköy'ümüzde yayla şenliklerindeki çarpık araç park sorununu da bize mal etmiştir. Oysa ki şenliklerdeki araç park sorunun çözümü kolluk kuvvetlerinindir.

Sonuç olarak Düzköy Belediyemiz ve Haçkaspor'umuz birdir beraberdir. Başarımızı da birlikte alkışlarız, başarısızlığımızıda birlikte sorgularız. Ucuz ve dayanağı olmayan, haksızlıklara karşı karnımız toktur.

Ben Düzköy' e hizmet için geldim. 7/24, gece gündüz demeden çalışıyorum, çalışmaya da devam edeceğim.   Hizmet için varım.  Dedikodu ile hizmet yapılmaz. Tüm halkımızı saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Ulu Önder Atatürk'ün dediği gibi, "Ben sporcunun zeki , çevik ve ahlâklısını severim." Sözüne karşılık sayın spor kulübü başkanını, ahlâkî kurallar ve kaideler ile Haçkasporumuzu yönetmeye davet ediyorum. 

Bundan sonra bu konu ile ilgili kimse ile polemiğe girmeyeceğim. Yaptıklarımız ortadadır ve halkımızın takdirindedir.

Kamuoyuna ve Düzköy halkımızın takdirine sunuyorum.
Saygı ve sevgilerimle..”

Bu açıklamaya Haçka Kulübü Başkanı Abdulkadir Onur, yalan bir yalan iki diye şu cevabı verdi;

Beceriksizligi baskalarini karalamakla gündem degistiremezsiniz

Yalan 1:
Yayla icin yaptığımı paylaşım 
Hiç belediyeye çamur attım mı?

Yalan 2 :
Düzköy belediyesi Hackaspora ne kadar mazot vermis 
İki kere mazot koyuldu belediyeden onlada Düzköy de bir cenazeye birde dügüne yolladik Hackaspor otobüsunu
Ama biz belediyeye tugla yardimida yaptik senliklere maddi yardimda

Yalan 3:
Hurda otobusu verdiler
Buna Musa öztürk te sahittir.
3 bin liraya kaplattik (ada reklam)
1750 lira belediyesen kalan sigortasini ödedik (kahraman sigorta)
11 bin lra motoruna masraf ettik ve ayriyeten sagolsun büyüksehir belediyesi oda yapiminda yardimci oldu ama maalesef cok eski oldugundan dolayi motor randiman tutmadi ve otobusu geri verdik

Yalan 4:
Kardes külup Karadagspora ne vermis belediyede biz karsi cikmisiz.Karadagspora yardim edenler bellidir Emin samast a sorabilirsiniz


Yalan 5:
Benim son yillarda sayfamda a partisi veya b partisiyle ilgili paylasimim olmamistir cünkü Hackaspor siyaset üstüdür.Öyle bir cabamda olmamistir tek düsüncemiz Düzköy un cocuklarina iyi bir gelecek saglamaktir ve onun icin ugraslarimiz.

Yorumlar (10)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

S
Serkan samer
7 yıl önce

Belediye haksız burda. Haçkasporun formasındaki o izi bırakanlar hesap verecek. O renkler boşuna mı seçildi. Hey gidi hey. Artık eskisi gibi koyun millet yok. Okuyor görüyor ve yorum yapıp biliyor. Sahip çıkın yapılan ve eleştirilen güzide adımlara. Artık sabır yön esnaf dahil yönetimin en bildiği konular bile açık. Bu düzenin gideni önceden bir olurdu. Yazık ki ne yazık. Düzköylü iki renkten ibaret mı sandınız eyyy kara bulutun önündeki yağmur. elbette ışıkla seçim bir olacak. Bunlardan sonrası yine bakılır. Hayde selametle

A
Abdullah Travaci Almanya
7 yıl önce

Evet hackaspor başkanını doğru söylüyor yerinde yalancı bir bir belediye başkanı vardır saygılar

D
Deniz
7 yıl önce

Kemal serdar gibi değeri açılışına cagirmayan başkan ya sana ne demeli

S
Sofuoglu
7 yıl önce

İki yöneticinin sosyal medyada hesaplaşması doğru olmadı. Keşke aralarında cozselerdi. Seçim yaklaştı bence kazançtan çok kayıp

M
mehmet
7 yıl önce

Abidin Çelik Başka seninleniz.

Tüm Yorumlar (10)

S
Serkan samer
7 yıl önce

Belediye haksız burda. Haçkasporun formasındaki o izi bırakanlar hesap verecek. O renkler boşuna mı seçildi. Hey gidi hey. Artık eskisi gibi koyun millet yok. Okuyor görüyor ve yorum yapıp biliyor. Sahip çıkın yapılan ve eleştirilen güzide adımlara. Artık sabır yön esnaf dahil yönetimin en bildiği konular bile açık. Bu düzenin gideni önceden bir olurdu. Yazık ki ne yazık. Düzköylü iki renkten ibaret mı sandınız eyyy kara bulutun önündeki yağmur. elbette ışıkla seçim bir olacak. Bunlardan sonrası yine bakılır. Hayde selametle

A
Abdullah Travaci Almanya
7 yıl önce

Evet hackaspor başkanını doğru söylüyor yerinde yalancı bir bir belediye başkanı vardır saygılar

D
Deniz
7 yıl önce

Kemal serdar gibi değeri açılışına cagirmayan başkan ya sana ne demeli

S
Sofuoglu
7 yıl önce

İki yöneticinin sosyal medyada hesaplaşması doğru olmadı. Keşke aralarında cozselerdi. Seçim yaklaştı bence kazançtan çok kayıp

M
mehmet
7 yıl önce

Abidin Çelik Başka seninleniz.

S
Sedat61
7 yıl önce

La bı mazot verirsiniz onunda lafını edersiniz bak Akçaabat Şefik Türkmen olayı kökten çözdü cumhuriyetle yaşıt takımı bitirdi yani Akçaabat ta futbolu bitirdi.yaxiklar olsun sizin gibi yerel yönetimlere

İsmail AKSOY
7 yıl önce

Yüce Rabb’ime şükürden aciz olarak ben de derim ki: Kaderin cilvesi diye düşündüğüm 42 yıl spor teşkilatında bilerek asla ayırım yapmadan çalıştım. Siyaseti sevmememin en büyük nedeni özellikle gençlerin siyasi basamak yapılmasıdır. Bana göre gençler yaşlılar kadar haksızlık yaşamamışlar ve kendilerinin de yaşlılar kadar haksızlık yapma ilişkileri olmadığı için kesinlikle daha dürüst ve güvenilirlerdir. İsim vermek istemiyorum, ancak şöööyle geriye beyin bantınızı sararak bir çok bakan ve bürokratın maalesef sporu basamak yaparak yükselmiş olduğunu görürsünüz. Bu Kulüp ve Belediye başkanlarının da sosyal medya önünde tartışmalarının farklı bir şey olmadığını düşünüyorum.

M
Mustafa
7 yıl önce

Kulube baskan olurken belediyeye mi guvendiniz anlamadigim nokta burasi

H
hhh
7 yıl önce

kulup baskanı yalan konusuyor takıma es dost akrabalarını doldurdu hocanın ışıne karıstı sonuc ortada

M
mehmet zafer
7 yıl önce

siz daha ilcede kaç tane takım olduğunu bilmiyorsunuz