| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 10 Mayıs 2012 11:58

'Düşürmezseniz, Avrupa yok' dedi

Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ilginç bir iddia ortaya attı: ''Platini ile konuştum, 'Takımları düşürmezseniz, Avrupa'da yer alamazsınız' dedi''  Kamuoyu tarafından siyasi kimliğinin yanı sıra sportif kişiliği ile de tanınan eski Devlet Bakanı Kürşad Tü

Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ilginç bir iddia ortaya attı: ''Platini ile konuştum, 'Takımları düşürmezseniz, Avrupa'da yer alamazsınız' dedi''

 

 

Kamuoyu tarafından siyasi kimliğinin yanı sıra sportif kişiliği ile de tanınan eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, "Platini ile konuştum, 'Takımları düşürmezseniz, Avrupa'da yer alamazsınız' dedi" uyarısında bulundu.

 

Türkiye'nin 2020 Olimpiyat Oyunları ve UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası'na adaylığını değerlendiren Kürşad Tüzmen, "Türkiye, iki büyük organizasyonun altından kalkar. Futbol Federasyonu ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) üyesiyim. Michel Platini ile konuştum, 'Takımları düşürmezseniz, Avrupa'da yer alamazsınız' dedi.

 

Benim de takımları düşüreceğim belli. Başbakanımız istemedi (TFF adaylığı). İstemedi, çünkü Fenerbahçeli. Ben de Galatasaraylıyım (Gülerek). Türk sporu yaşasın. Benim hiç makamda, mevkide gözüm yok. Futboldan anlamam ama bildiğim bir şey var, adaletli yönetirim. Bugüne kadar gümrükleri, dış ticareti adaletle yönettim" dedi.

 

Tüzmen'in açıklamalarından yola çıkılırsa UEFA'nın Fenerbahçe'yi düşürmekte kararlı olduğu anlaşılıyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Bu Haber İlginizi Çekebilir

UEFA'dan Fenerbahçe'ye dev ceza!
Spor

UEFA'dan Fenerbahçe'ye dev ceza!