Dürüst'ten FB'ye kupa göndermesi

G.Saray 2.Başkanı Ali Dürüst, F.Bahçe karşısında aldıkları kupayı çok ilginç bir şekilde yorumladıGalatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, 'Sahada 10 kişi kalmamıza rağmen maçın hakimiydik. Aydınlıkta kupa almak başka oluyormuş' dedi.Galatasaray'ın Fenerbah

Dürüst'ten FB'ye kupa göndermesi

G.Saray 2.Başkanı Ali Dürüst, F.Bahçe karşısında aldıkları kupayı çok ilginç bir şekilde yorumladı

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, 'Sahada 10 kişi kalmamıza rağmen maçın hakimiydik. Aydınlıkta kupa almak başka oluyormuş' dedi.

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ederek Süper Kupa'yı aldığı maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, taraftarların iyi bir centilmenlik örneği sunduğunu söyledi. Sezonun ilk kupasını kazandıklarını belirten Dürüst, şöyle konuştu:

'Sahada 10 kişi kalmamıza rağmen maçın hakimiydik. Aydınlıkta kupa almak başka oluyormuş. Onu da hep beraber yaşadık. Özellikle maç başlamadan iki takım taraftarı güzel bir örnek sergilediler. Maç centilmenlik içinde geçti. Bol gollü oldu. Kupayı aldığımız için çok mutluyuz. Kupayla bıraktık, kupayla başlıyoruz. Bu kupanın lige yansıması olmaz, çünkü tek bir maçtı. Ligde bütün takımlar güçlüdür. Kupayı aldığımız için çok mutluyuz.'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor