Dünyanın en güçlü kızı

 Yahudilerin tatil günü olan cumartesi yarışmayı reddeden 10 yaşındaki Naomi Kutin, erkeklerin yarıştığı pazar günü ağırlığının iki katından fazlasını kaldırarak dünya rekoru kırdı.; 94 KİLO 892 GRAMI KALDIRDIABD'nin New Jersay eyaletine bağlı Fair Lawn k

Dünyanın en güçlü kızı

 

Yahudilerin tatil günü olan cumartesi yarışmayı reddeden 10 yaşındaki Naomi Kutin, erkeklerin yarıştığı pazar günü ağırlığının iki katından fazlasını kaldırarak dünya rekoru kırdı.;
 

94 KİLO 892 GRAMI KALDIRDI

ABD'nin New Jersay eyaletine bağlı Fair Lawn kasabasında yaşayan Kutin, geçen pazar günü Teksas'ta düzenlenen halter yarışmasında 90.492 kilo kaldırdı. Kutin, silkmede ise 94 kilo 892 gramı kaldırarak rekor kırdı.

Ailesi Ortodoks Yahudi olan rekortmen kız, "Yetişkinlerden daha güçlü olmak biraz tuhafıma gidiyor" dedi. İki yıl önce haltere başlayan küçük kızın antrenörlüğünü ise babası yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor