Dünya haftanın en iyisi onu seçti

Arjen Robben sezona istediği gibi başlayaman isimlerin başında geliyordu. Hollandalı oyuncu son birkaç haftadır ise neler yapabileceğini herkese kanıtlıyor.Arjen Robbenli Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi 2. turu rövanş maçında kendi sahasında Basel'i 7-0 ye

Dünya haftanın en iyisi onu seçti

Arjen Robben sezona istediği gibi başlayaman isimlerin başında geliyordu. Hollandalı oyuncu son birkaç haftadır ise neler yapabileceğini herkese kanıtlıyor.

Arjen Robbenli Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi 2. turu rövanş maçında kendi sahasında Basel'i 7-0 yenmeyi başardı. Bu maçta Franck Ribery ile kanatları paylaşan Robben, karşılaşmada 2 gol ve 1 asisst yaptı.

Bavyera ekibi hafta sonu Herta Berlin'i deplasmanda 6-0'lık skorla bozguna uğrattı. 3 golün ikisini penaltıdan atan Robben, bir kez daha herkese neler yapabileceğini gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler