Dr.Hakan Kulaçoğlu ile TS

Trabzonspor’u uzun yıllardan beri yakından takip eden , Trabzonspor’u ulusal basında her zaman hakkını korumak için mücadele veren Dr.Hakan Kulaçoğlu “a haber” de. A haber’de her Pazar günü yayınlanan “Artı Futbol” programına konuk olarak katılan Dr.Hakan

Dr.Hakan Kulaçoğlu ile TS

Trabzonspor’u uzun yıllardan beri yakından takip eden , Trabzonspor’u ulusal basında her zaman hakkını korumak için mücadele veren Dr.Hakan Kulaçoğlu “a haber” de.

 

A haber’de her Pazar günü yayınlanan “Artı Futbol” programına konuk olarak katılan Dr.Hakan Kulaçoğlu haber61’e yaptığı açıklamada “a haber’de Sezon başından beri her Pazar günü düzenli olarak “Artı Futbol” programını yapıyoruz, a haber atv’nin yeni haber kanalı ve full HD yayın yapıyor. Digiturk 32.kanal D Smart ve Teledünya’dan da yayınları var.” Dedi.

 

A haber’de her hafta saat 22.:10’da başlayan ve spor müdürü Fatih Kuşcu’nun yönettiği artı Futbol isimli programın daimi konukları Trabzonspor’dan Dr.Hakan Kulaçoğlu (Fotomaç), Galatasaray’dan Levent Tüzmen (Sabah), Beşiktaş’tan Turgay Demir (Fotomaç), Fenerbahçe’den Gürcan Bilgiç (Sabah)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler