Dört futbolcunun sözleşmeleri feshedildi

Samsunspor dört oyuncusu ile yollarını ayırdı. Sözleşmeleri karşılıklı feshedilen Uğur Tülümen, Saffet Gurur Yazar, İlyas Yılmazer ve Mehmet Sak'ın sözleşmesi karşılıklı feshedildi.Samsunspor Yönetim Kurulu takım bulmalarını istediği futbolculardan Uğur T

Dört futbolcunun sözleşmeleri feshedildi

Samsunspor dört oyuncusu ile yollarını ayırdı. Sözleşmeleri karşılıklı feshedilen Uğur Tülümen, Saffet Gurur Yazar, İlyas Yılmazer ve Mehmet Sak'ın sözleşmesi karşılıklı feshedildi.

Samsunspor Yönetim Kurulu takım bulmalarını istediği futbolculardan Uğur Tülümen, Saffet Gurur Yazar, İlyas Yılmazer ve Mehmet Sak'ın sözleşmeleri karşılıklı olarak feshetti.


Başkan Emin Kar, yollarını ayırdıkları oyunculara hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi: "Bu oyuncularımıza yönetim kurulumuzun da kararıyla takım bulmalarını istedik.

Takıma verdikleri emek nedeniyle teşekkür edip, sözleşmelerini ise karşılıklı olarak feshettik. Oyuncularımız da ayrılırken bize teşekkür etti. Bundan sonraki yaşamlarında onlara başarılar diliyoruz." Oyuncular arkadaşları ile vedalaşarak tesislerden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler