Doğan"Maçın Hakkı Beraberlikti"

Trabzonspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı karşılaşmada Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı.Lig Tv Yorumcusu Serdar Bali bu maçta Trabzonspor'un gol pozisyonuna girmediğini, bir futbol seyircisi olarak bu maçı izlemekten ızdırap duyduğunu söyleyere

Doğan"Maçın Hakkı Beraberlikti"

Trabzonspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı karşılaşmada Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı.

Lig Tv Yorumcusu Serdar Bali bu maçta Trabzonspor'un gol pozisyonuna girmediğini, bir futbol seyircisi olarak bu maçı izlemekten ızdırap duyduğunu söyleyerek "İyiki seyirci yoktu seyirci olsaydı Trabzonspor yine protesto yiyecekti" dedi.

Haşim Sayitoğlu "İyi Futbol Oynanmadı"

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, "sahamızda oynadığımız bu karşulaşmadan 3 puanla ayrılmamız gerekiyordu. Pek iyi müsabaka olmadı. Her iki takımda gol atmaktan daha çok gol yememek üzerine bir futbol sergileyince sahada iyi futbol ve gol göremedik."

Doğan "Maçın hakkı beraberlikti öyle oldu"

Trabzonspor Teknik Direktörü Doğan rakibin iyi defans yaptığını kendi forvetlerininde gezmediğini ve bu yüzden pozisyon üretemediklerini söyleyerek " Bu maçın sonucu beraberlik olmalıydı ve öyle oldu, Rakibe fazla pozisyon vermedik, baktık pozisyon üretemiyoruz 3-5-2 ye döndük, bu değişimden sonra daha fazla hücum ettik fakat sonuca gidemedik. Maçın hakemi iyi maç yönetti" dedi

Ersen Martin olayının sonuçlanması gerektiğini söyleyen Doğan "Ersen kalacakmış gibi çalışıyor, burada kalacağına şartlanmış bizde aynı şekilde şartlanmışız ve biran önce Ersen'in iyileşmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Umut Bulut "Pozisyon Üretemedik

Trabzonsporlu Futbolcu Umut Bulut "Galip gelmemiz gereken bir maçtı ama olmadı. Pozisyon üretemedik. Maçın hakkı beraberlikti ve öyle oldu. Şimdi önümüzdeki hafta oynayacağımız Vestel Manisa maçına bakıyoruz" dedi.

Ceyhun Eriş "En azından Yenilmedik"

Trabzonsporlu Futbolcu Ceyhun Eriş, "galip gelmek için mücadele ettiklerini fakat olmadığını söyleyerek "En azından yenilmedik, kendimizi böyle avutmalıyız ve bu maçı unutup önümüzdeki karşılaşmalara bakmalıyız" şeklinde konuştu.

Serkan Balcı " Taraftarımızdan Özür Diliyoruz"

Fazla pozisyona giremediklerini söyleyen Serkan "Maçta fazla pozisyon üretemedik, istediğimiz oyunu sahaya koyamadık. Üç puan almamız gerekirdi ama olmadı, bize gönül veren taraftarlarımızdan özür diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Cemal Sağlam "Maç Türkiye Liglerine örnek olmalı"

Ankaragücü başkanı Cemal Sağlam, saha içerisinde erkekçe ve dostça bir mücadele olduğunu bu maçı örnek bir maç göstermek gerektiğini söyleyerek "Bu maç Türkiye liglerine örnek olmalıdır" dedi.

Brigel "Biz Daha fazla gol pozisyonuna girdik"

Ankaragücü Teknik direktörü Brigel, 3 puan alabilecekleri bir maç olduğunu ve daha fazla gol pozisyonu bulan takım kendilerinin olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler