Doğan Başarısız Değilim

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan dün akşam telefonla katıldığı Televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.BASINA YÜKLENDİTrabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan insanların kendisini haksız yere eleştirdiğini dile getirerek şunları belirtti

Doğan Başarısız Değilim

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan dün akşam telefonla katıldığı Televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.

BASINA YÜKLENDİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan insanların kendisini haksız yere eleştirdiğini dile getirerek şunları belirtti, “İnsanlar beni televizyon programına davet ediyor, antrenmanım olduğu için bu programlara katılamıyorum ve beni eleştiri yağmuruna tutuyorlar. Hakkımda peşin hükümlü insanlar çok. Herkes beni eleştiriyor ama kimse eline vicdanına koymuyor. Bazı çevreler kamuoyunu kandırıyor. Bunlar çıkar çevreleri üzerimde baskı oluşturmak istiyorlar. Maalesef bunu üzülerek söylüyorum ama bu ülkede adam olduğunuz zaman sıkıntı yaşıyorsunuz. Dik duruş gösterdiğiniz de insanlar size tepki gösteriyor. Ben hiçbir zaman yerimi ve konumumu kaybetme korkusu yaşamadım. Bunu Trabzonspor Kulüp Başkanı Nuri Albyrak'a da söyledim” .

BAŞARISIZ DEĞİLİM

Trabzonspor'u çok enteresan bir konumda devraldığını dile getiren Doğan, “İlk yarı ciddi zorluklar yaşadık. Ama ikinci yarı takımı toparladım. Trabzonspor'u iyi yerlere getirdiğimi düşünüyorum. Bu yılda lige iyi bir başlangıç yaptık. Eğer olaylar olmasaydı iki maçımızdan da galip ayrılmış olacaktık. Bu konuda Federasyon'un kararını bekliyoruz. İddia ediyorum Trabzonspor bu sezonda çok iyi yerlere gelecektir. Fakat insanlar bizlere biraz sabır göstermeli, eğer sabırlı olunursa çok iyi şeylere imza atacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

YILDIZ FUTBOLCULARLA SORUNUM OLMAZ

Marcelinho'yu gitmek istediği için gönderdiklerini ifade eden Doğan, “Ona birkaç kez forvet arakası birkaç kez de sol taraftara görev verdim. Bu futbolcu Trabzonspor'da uyum sorunu yaşadığı için gitti. Her teknik adam gibi bende yıldız futbolcuları seviyorum. Artık dünyada yıldız futbolcu kavramı değişiyor. Yıldız futbolcunun belli bir bedeli var. O bedeli ona vererek sahip olabilirsiniz. Ben Marcelinho gibi yaşlı futbolcuları değil, 22 -23 yaşında başarıya aç yıldız oyuncuları istiyorum. Bugün Hakan Şükür İran'a giderse para için gider, Marcelinho'da para için Türkiye'ye geldi. Bugüne kadar Trabzonspor'da hiçbir yıldız futbolcuyla sorun yaşamadım. Bunun en canlı örneği Fatih Tekke'dir. Ben Trabzonspor'dan istifa edeceğimi takıma söylediğimde Fatih bana, “Hocam bizi nereye bırakıp gidiyorsunuz biz ne olacağız” demişti. Herhalde bundan daha açık bir kanıt olamaz” şeklinde konuştu.

atakankadioglu@spor61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor