Doğan: 3 Büyüklerle Yarışamayız

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yaptıkları kampın, çok faydalı ve verimli geçtiğini söyledi.Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, sezona başlarken İntertoto Kupası maçlar

Doğan: 3 Büyüklerle Yarışamayız



Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yaptıkları kampın, çok faydalı ve verimli geçtiğini söyledi.
Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, sezona başlarken İntertoto Kupası maçları nedeniyle lige tam olarak hazır başlayamadıklarını ifade ederek, ''Onun için milli maçlar nedeniyle verilen arada yaptığımız kamp, çok faydalı ve verimli geçti. Kampı çok iyi değerlendirdik'' dedi.

Kamp döneminde, Tomas Jun'un çok iyi performans gösterdiğini vurgulayan Doğan, Jun'un profesyonelliğin tüm unsurlarını yerine getirdiğini, diğer arkadaşlarına göre hazır olmadığını fakat ilerleyen haftalarda kendisine kadroda yer verebileceğini belirtti.

Türkiye liglerinin ilk 4 haftasına bakıldığında takımların tam olarak hazır olmadıklarının gözlendiğini ifade eden Doğan, ''Anadolu kulüplerinin yapısında ve sistemlerinde çok önemli değişimler var. Her takım, her takımı yenebilir. Büyük takımlar puan kaybetmeye devam edecektir'' diye konuştu.
Doğan, Trabzonspor'un iyi bir kamp ve çalışma dönemi geçirdiğini, 3-4 hafta sonra çok daha iyi durumu geleceğini söyledi.

Uzun bir zamandır sakatlığı devam eden Risp'in takımla birlikte çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Doğan, Risp, Tomas Jun ve Ufukhan'ın çalışmalarını sürdürmeleri ve gayretlerini devam ettirmeleri durumunda kadroya girebileceğini belirtti.

Doğan, transfer döneminde ilgilendikleri oyuncular olduğunu, ekonomik güçlükler nedeniyle bazı oyuncuları alamadıklarını ifade ederek, ''Elimizdeki kadro bu ligde yarışı sürdürebilecek yeterliliktedir'' dedi.

Ersen Martin'in sakatlığının devam ettiğini, düzeldiği takdirde takımda yerini alacağını belirten Doğan, Ersen Martin'in hazır olduğu zaman takımda olacağını, kendisine ihtiyaçlarının bulunduğunu söyledi.

Doğan, Ramazan ayı nedeniyle oruç konusunda futbolcularla konuştuklarını ifade ederek, ''Kimsenin dini inançlarına baskı oluşturmak söz konusu değil. Mantıklı olarak hareket etmek gerekiyor'' diye konuştu.

Doğan, futbolcularla ve teknik heyetle görüş alışverişinde bulunduklarını, ortam oluştuğu takdirde Trabzon'a ihtiyaçlı insanların kullanabileceği bir bina yapmak istediklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler