Dizi oyunculuğundan hakemliğe

  TFF'nin D Grubu antrenörlük ve hakemlik kurslarını kazanan Balcı, belgesini aldığı takdirde Türkiye liglerinde yan hakem olarak maç yönetmeye başlayabilecek. Eğitimini aldığı yönetmenlik konusunda tecrübesini geliştirmek isteyen Özlem Balcı, yönetmen ol

Dizi oyunculuğundan hakemliğe

  TFF'nin D Grubu antrenörlük ve hakemlik kurslarını kazanan Balcı, belgesini aldığı takdirde Türkiye liglerinde yan hakem olarak maç yönetmeye başlayabilecek.

 

Eğitimini aldığı yönetmenlik konusunda tecrübesini geliştirmek isteyen Özlem Balcı, yönetmen olarak hakemlerin belgeselini de çekmek istiyor. Balcı, "Hakemlik dünyanın seçilmesi en zor mesleklerinden biri. Düşünün bir erkek karşınıza geçiyor ve sabrınızı ölçmek için size hakaret ediyor.

Çünkü hakemler statlarda bu tarz saldırılara maruz kalıyorlar. Siz iki takımdan birini tutarsınız ama hakem her zaman yalnızdır. Hakemlerin bu yalnızlığını bir film yapmayı çok isterim. İsmi bile hazır 'Yalnız Düdük'" diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor