Diyarbakır'daki bu köy tamamen Trabzonsporlu

Bağaçık köyü muhtarı Ömer Tunç'un yoğun davetini kıramayan Çetin Kansız ve Arif Yavuz burada yaklaşık 600 kişi tarafından karşılandı.  Köyün tamamının Trabzonsporlu olması ve bir aydır yoğun ısrarların bulunması ile köye giden Arif Yavuz ve Çetin Kansız g

Diyarbakır'daki bu köy tamamen Trabzonsporlu
Bağaçık köyü muhtarı Ömer Tunç'un yoğun davetini kıramayan Çetin Kansız ve Arif Yavuz burada yaklaşık 600 kişi tarafından karşılandı. 
 
Köyün tamamının Trabzonsporlu olması ve bir aydır yoğun ısrarların bulunması ile köye giden Arif Yavuz ve Çetin Kansız gördükleri manzara karşısında adeta şok olduklarını açıkladı. Çetin Kansız "Trabzonspor'un Diyarbakır'ın bir köyünde bu kadar sevilmesi beni şoke etti. Gördüğüm manzara karşısında gurur duydum. Trabzonspor'un ne anlam ifade ettiğini Bağaçık köyü bizlere gösterdi. Bizler gücümüzü bu sevgiden alıyoruz" dedi.
 
Köylüleri ve köy muhtarını Trabzon’a Trabzonspor maçına davet eden Çetin Kansız, bu sevginin çok anlamlı olduğunu ifade etti. Kansız, “Trabzon'da Trabzonsporlu olmak kolay. Diyarbakır'da Diyarbakırsporlu olmak kolay. Asıl zor olan, Trabzon'dan Diyarbakır'ın bir köyüne, ilçesine bu sevgiyi gönderebilmektir. Burada ki manzara bizleri duygulandırmış ve gururlandırmıştır. Bundan dolayı kendim, Trabzon halkı ve yönetimim adına Diyarbakırlılara sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Muhtarımızı ve köy halkını Trabzon'a Trabzonspor maçını izlemek üzere davet ediyorum" diye konuştu.
 
Trabzonspor yönetimi tarafından köye davet edilen Çetin Kansız'a köy muhtarı Ömer Tunç Diyarbakırspor forması hediye etti. Taraftarlar formaları giyerek birlikte halay çekti. Köy muhtarı Ömer Tunç, köylerinde iki takımın adının bilindiğini belirterek, bunların Diyarbakırspor ve Trabzonspor olduğunu söyledi. Köy muhtarı Ömer Tunç, “Bizim burada gençlerin bildiği iki takım vardır. Diyarbakırspor ve Trabzonspor. Köydeki gençlerin çoğu Trabzonsporlu. Trabzonsporlu yöneticilerini buraya davet etmemizde ki amaç barışa, huzura ve kardeşliğe vurguda bulunmaktır. Gençlerimizin iki takımı var. Diyarbakırspor'u ve Trabzonspor'u çok seviyorlar. Bu da bize mutluluk veriyor. Gelen misafirlerimize bizleri kırmadıkları için teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. 
 
Taraftarlar daha sonra formalarla birlikte köy meydanında halay çekerek coşkuyu birlikte paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler