Diyadin'den jeneriklik açıklama

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'da görevine son verilen teknik direktör Metin Diyadin, teknik adam prensiplerinin kulüp prensipleriyle ters düştüğü gerekçesiyle İstanbul ekibiyle yollarının ayrıldığını söyledi.Kasımpaşa'daki görevine ligde oyn

Diyadin'den jeneriklik açıklama

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'da görevine son verilen teknik direktör Metin Diyadin, teknik adam prensiplerinin kulüp prensipleriyle ters düştüğü gerekçesiyle İstanbul ekibiyle yollarının ayrıldığını söyledi.

Kasımpaşa'daki görevine ligde oynanan Sivasspor maçı sonrasında son verilen Metin Diyadin, ayrılışıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Yeni sezon öncesinde oluşturdukları kadro, oynadıkları futbol, aldıkları sonuçlarla lacivert-beyazlı kulübe önemli bir hedef ve ivme kazandırdıklarını kaydeden Diyadin, "Karakterli ve yetenekli oyuncu grubunun daha da başarılı olacağına eminim" dedi.
 
Metin Diyadin, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Oyuncularımla uyumlu ve başarılı olduğumuz bir dönemde, teknik adam prensiplerimin kulüp prensipleriyle ters düşmesi nedeniyle gerçekleşen ayrılığımız, benimsemesek ve kabullenemesek de üzüntü verici. Futbolda, futbolcu tercihlerini teknik adamlar, teknik adam tercihlerini de yönetimler yapar. Oyuncularıma ve Kasımpaşa camiasına başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler