Diyadin takımı adına çok üzgün!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Metin Diyadin, Mersin İdman Yurdu karşısında aldıkları mağlubiyeti hak etmediklerini söyledi.Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor, 5 Aralık Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Beşiktaş m

Diyadin takımı adına çok üzgün!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Metin Diyadin, Mersin İdman Yurdu karşısında aldıkları mağlubiyeti hak etmediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor, 5 Aralık Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı.

Durugöl Tesisleri'nde, teknik direktör Metin Diyadin gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı devam eden Numan Çürüksu dışında tüm oyuncular katıldı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda oyuncular, düz koşu sonrasında kondisyon çalışması yaptı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale maçla son buldu.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan teknik direktör Metin Diyadin, Mersin İdman Yurdu yenilgisinin bu sezon iç sahada takımının ilk mağlubiyeti olduğunu söyledi.

Mersin İdman Yurdu mağlubiyetinin özellikle iç sahada olmasından dolayı üzüldüklerini ifade eden Diyadin, ''Mersin İdman Yurdu mağlubiyetini hiç hak etmediğimizi düşünüyorum. Ama maç şansı ya da birçok değişik faktörde etken olabilir. Bunlar futbolda var. Diğer takımlarda olduğu gibi bizim içinde geçerli. İki tane çalınmayan düdük zaten maçın skoru. Yapacakta bir şey yok'' diye konuştu.

Diyadin, Beşiktaş maçının Antalya'da ve pazartesi günü oynanacak olması ve ardından 8 Kasım Perşembe günü de Sivaspor ile karşılaşacak olmalarının yorgunluk anlamında sıkıntı doğurabileceğini de belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor