Diyadin heyecanını yitirdi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, ''Heyecanını yitirdiğini belirten hocamız Metin Diyadin, istifasını sundu'' dedi. Türkmen, takımın geçtiğimiz hafta deplasmanda Gençlerbirliği'ne 3-1 mağlup olması sonrasında teknik d

Diyadin heyecanını yitirdi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, ''Heyecanını yitirdiğini belirten hocamız Metin Diyadin, istifasını sundu'' dedi.

Türkmen, takımın geçtiğimiz hafta deplasmanda Gençlerbirliği'ne 3-1 mağlup olması sonrasında teknik direktör Metin Diyadin'in yönetim kuruluna istifasını sunduğunu söyledi.

Diyadin'in takım üzerinde konsantre olamadığını gerekçe göstererek istifa etmek istediğini belirttiğini ifade eden Türkmen, şunları kaydetti:

''Hocamız Metin Diyadin'in bu takımın Süper Lig'e çıkmasında büyük emekleri oldu. Süper Lig mücadelesinde de şuana kadar önemli puanlar kazandırdı. Bundan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Hocamız, takım üzerinde konsantre olamadığını yönetimimize bildirdi. Heyecanını yitirdiğini belirten Hocamız Metin Diyadin istifasını sundu. Aslında kendisinin devam etmesini istedik. Ama hocamız böyle olmasını uygun gördü. Kendisine verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz, yolu açık olsun. Bundan sonraki spor hayatında başarılar diliyoruz.''

Takımı Galatasaray maçına A2 takımının hocası ve yardımcı hocaların hazırlayacağını vurgulayan Türkmen, ''Orduspor'a yakışan ve bizi hedefimize götürebilecek bir teknik direktör istiyoruz. Özellikle yabancı teknik direktör olması üzerinde duruyorum. Kısa bir zamanda bu işi bitirmeyi istiyoruz. Ama hata yapmamak için acele de etmeyeceğim. Hoca seçimi çok önemli. Yeni teknik direktörle uzun vadeli anlaşma yapmak istiyorum'' diye konuştu.

Türkmen ayrıca, Cuma günü iç sahada karşılaşacakları Galatasaray'ı yeneceklerini vurgulayarak, ''İyi bir takımız ve Cuma akşamı bunu göstereceğiz. Hedefimiz taraftarımızın önünde 3 puanı almak. Orduspor taraftarı rahat olsun'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor