Dikkat kaptan Tolga konuşuyor

Trabzonspor’un Takım kaptanı ve aynı zamanda file bekçisi olan Tolga Zengin, camianın beklentilerini bildiklerini dile getirdi. Çok yoğun bir sezon geçirdiklerini ve bunun da getirdiği etkenlerle zirvenin uzağına düştüklerini söyleyen Fırtına’nın kaptanı,

Dikkat kaptan Tolga konuşuyor

Trabzonspor’un Takım kaptanı ve aynı zamanda file bekçisi olan Tolga Zengin, camianın beklentilerini bildiklerini dile getirdi.

 

Çok yoğun bir sezon geçirdiklerini ve bunun da getirdiği etkenlerle zirvenin uzağına düştüklerini söyleyen Fırtına’nın kaptanı, “Trabzonspor’un prestiji bizlere emanet. Elimizden gelenin en iyisini bundan sonra yapmak mecburiyetindeyiz. Beşiktaş galibiyetiyle ipler bizim elimize geçti"dedi.

 

Tolga Zengin, "Şimdi önümüzde zorlu bir Galatasaray maçı var. Bu maçta da hedefimiz sahadan üç puanla ayrılmak. Bu nedenle cezamız nedeniyle maça gelecek olan bayan taraftarlarımızdan bize 90 dakika destek vermelerini istiyoruz. Karşılaşma sonunda ise camiamıza olabilecek en iyi sonucu armağan edeceğiz” diyerek tüm rakiplerine gözdağı verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler