Devre arası kampı başladı

Lige 29 kişilik kadrosuyla giren ancak takım içindeki uyuşmazlık nedeniyle birçok oyuncuyla yollarını ayıran ve 2 oyuncusunu kadro dışı bırakan Giresunspor, Antalya kampındaki ilk günlerinde 20 oyuncuyla çalışmalara başlayacak.Kampa, resmi sözleşme imzala

Devre arası kampı başladı

Lige 29 kişilik kadrosuyla giren ancak takım içindeki uyuşmazlık nedeniyle birçok oyuncuyla yollarını ayıran ve 2 oyuncusunu kadro dışı bırakan Giresunspor, Antalya kampındaki ilk günlerinde 20 oyuncuyla çalışmalara başlayacak.

Kampa, resmi sözleşme imzalayan oyuncular da zamanla dahil olacak ve muhtemel kadro, oyuncuların performansının ardından teknik direktör Ergün Penbe'nin son kararı ile belli olacak. 
 
KAMPA 20 OYUNCU KATILIYOR 
 
Genel menajer Ercan Gezgin yönetimindeki Giresunspor'un kamp kadrosunda Berkan Yıldırım, Burak Denizli, Cengizhan Koç, Emre Cömert, Gökhan Çalışır, İsmail Aslan, Mehmet Akif Önal, Mustafa Zorlu, Onurcan Piri, Ömer Kandemir, Ömer Karancı, Ramazan Durdu, Selçuk Yıldırım, Sezer Sezgin, Süleyman Varlık, Süleyman Fatih Şen, Uğur Işıkal, Ulaş Güler, Ümit Teke, Veysel Kılıç bulunuyor. 
 
7 OYUNCUYLA YOLLAR AYRILDI, İKİ OYUNCU KADRO DIŞI 
 
Giresunspor yönetimi Ali Ölmez, Burak Karaduman, Hasan Erbey, Ümit Can Batman, Mehmet Ali Tunç, Kıvanç Dağ, Habip Tok ile sözleşmelerini karşılıklı olarak fesh etmiş, Cem Karahan ve Cihan Gökal'ı ise kadro dışı bırakmıştı. 
 
4 HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK 
 
Çotanaklar'ın prensip anlaşmasına vardığı futbolcular da bugünden itibaren takıma dahil olmaya başladı,. İlk etap kampının yapılacağı Antalya Titanic Otel'de yeşil- beyazlıların rutin antrenman programlarının yanı sıra 3 veya 4 hazırlık maçı oynaması planlandı. 
 
KAMPTAN TARSUS MAÇINA GEÇİLECEK 
 
Giresunspor Genel Menajeri Ercan Gezgin, takımın Antalya kampının bitiminde Giresun'a dönmeyeceğini bildirdi. Gezgin, 25 Ocak 2013'de Antalya kampını tamamlayacak olan Çotanaklar'ın 27 Ocak'ta deplasmanda oynayacağı Tarsus İdman Yurdu müsabakası için Antalya'dan Tarsus'a geçeceğini kaydetti.
 
Bu süre içinde şehirden ayrı kalacak olan Giresunspor, 3 Şubat Pazar günü sahasında Polatlı Bugsaşspor'u konuk edecek ve yeni kadrosuyla taraftarıyla buluşacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler