Devlete Karaborsa Bilet

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi yetkililerinden, 27 Temmuz'da başlayacak Londra Olimpiyatları çalışmaları hakkında bilgi aldı.Bakanlığın kalabalık bir davetli grubunu oyunlara götürmek istediğinin ifade edildiği toplant

Devlete Karaborsa Bilet

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi yetkililerinden, 27 Temmuz'da başlayacak Londra Olimpiyatları çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bakanlığın kalabalık bir davetli grubunu oyunlara götürmek istediğinin ifade edildiği toplantıda, TMOK'tan oyunlar için bilet temin edilmediği yanıtı geldi.

Bakan Kılıç, TMOK yetkililerinin, 'Kendilerine bir talimat verilmediği için bilet alınmadığı' açıklamasına tepki gösterirken, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) ile bilet teması başka bir gelişmeyi beraberinde getirdi.

IOC'den bilet talep edildi ancak yanıtın, "2011 yazında satışa çıkan biletler tükendi. Karaborsadan almayı deneyin. Bazı Afrika ülkeleri, aldıkları biletleri satışa çıkarmış" olduğu keydedildi.

Habere göre bakanlık, bu yanıt üzerine ikili ilişkilerle bilet temini için girişimlerde bulundu, olumlu gelişmeler yaşanmasına rağmen hala istenilen rakama ulaşılamadı.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler