Devler bu Türk'ün peşinde!

Borussia Dortmund forması altında gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan İlkay Gündoğan, Avrupa'nın dev kulüplerinin de gözdesi halinde.CİTY VE BARCELONA TALİPJurgen Klopp yönetiminde çıkışa geçen ve Almanya milli takımına kadar yükselen İlkay Günd

Devler  bu Türk'ün peşinde!

Borussia Dortmund forması altında gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan İlkay Gündoğan, Avrupa'nın dev kulüplerinin de gözdesi halinde.
CİTY VE BARCELONA TALİP

Jurgen Klopp yönetiminde çıkışa geçen ve Almanya milli takımına kadar yükselen İlkay Gündoğan, transfer piyasasının da aranan isimlerinden. Başarılı orta saha için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City teklif götürdü. Dortmund'a kalmak istediğini ifade eden İlkay, teklifi reddetti. Öte yandan, İspanyol AS gazetesinin iddiasına göre Katalan dev Barcelona da İlkay Gündoğan'ın peşine düştü. Sezon sonunda teklif götürmeye hazırlanan Barca, orta sahaya alternatif için Türk asıllı Alman futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.
BU DEFA REAL MADRİD

Daha önce Barcelona ve Manchester City'nin yakından takip ettiği İlkay Gündoğan'a şimdi de Real Madrid talip oldu. Borussia Dortmund formasıyla yükselişe geçen İlkay, Avrupa'nın birçok kulübü tarafından izleniyor. Xabi Alonso'nun alternatifi olarak orta sahaya düşünülen yetenekli yıldıza sezon sonu da teklif götüreleceği öğrenildi.

BALIKESİRLİ BİR AİLE

Balıkesirli bir ailenin çocuğu olan İlkay Gündoğan, Gelsenkirchen doğumlu.  yaşında futbola başlayan Gündoğan, tıpkı Yıldıray Baştürk gibi Bochum altyapısında yetişti. Daha sonra Nurnberg'e transfer olan orta saha oyuncusu, 2008'den beri Almanya genç milli takımlarında oynuyor. Türkiye'den gelen teklifi reddeden ve Almanya'da oynamak istediğini belirten İlkay, 2011'de imza attığı Borussia Dortmund'da gösterdiği başarılı performansın ardından Joachim Low'ün de ilgisini çekerek, Panzerlerin A takıma davet edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler