Dev organizasyon Trabzon'da!

Türkiye Basketbol Federasyonu resmi internet sitesi www.tbl.org.tr web adresi üzerinden basketbol severler ve antrenörler ile basın mensuplarının verdikleri oylarla belirlenen Beko All Star kadrosu, 17 Ocak 2012 Salı günü düzenlenecek basın toplantısında

Dev organizasyon Trabzon'da!

Türkiye Basketbol Federasyonu resmi internet sitesi www.tbl.org.tr web adresi üzerinden basketbol severler ve antrenörler ile basın mensuplarının verdikleri oylarla belirlenen Beko All Star kadrosu, 17 Ocak 2012 Salı günü düzenlenecek basın toplantısında açıklanacak.

“Smaç Yarışması” ve “3 Sayı Yarışması”nda mücadele edecek oyuncuların da duyurulacağı basın toplantısında aynı zamanda organizasyon programı hakkında detaylı bilgi verilecek.

Beko All Star kadrosunun açıklamasının ardından organizasyon için düzenlenecek ikinci basın toplantısı ise Trabzon’da gerçekleştirilecek.

All Star’a seçilen oyuncular 21 Ocak 2012 Cumartesi günü saat 14:00’da Trabzon Zorlu Grand Otel’de bir araya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor