Dev maçı bakın kim yönetecek?

 İki dünya devinin karşılaşacağı yarı final maçı saat 21.45'te başlayacak. Kasım 2010'da oynanan hazırlık mücadelesinde Portekiz 4-0 galip gelirken, 2010 Dünya Kupası'ndaki zorlu randevuyu İspanyollar 1-0 kazanmıştı. 2010 Dünya Kupası ve 2008 Avrupa Futbo

Dev maçı bakın kim yönetecek?

 

İki dünya devinin karşılaşacağı yarı final maçı saat 21.45'te başlayacak.

 

Kasım 2010'da oynanan hazırlık mücadelesinde Portekiz 4-0 galip gelirken, 2010 Dünya Kupası'ndaki zorlu randevuyu İspanyollar 1-0 kazanmıştı. 2010 Dünya Kupası ve 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda zirveye çıkan Boğalar, bugün kupaya bir adım daha yaklaşmak istiyor.

 Fransa karşısındaki oyundan dolayı çok eleştirilen İspanya Teknik Direktörü Vicente Del Bosque'nin, kritik 90 dakikaya Fernando Torres'le başlaması bekleniyor. Torres'in ilk 11'e girmesiyle Cesc Fabregas yedekler arasında yer alacak. İki futbolcunun da turnuvada 2 golü var. 

Portekiz ise 2010'un rövanşını almayı planlıyor. Portekiz'in hocası Paulo Bento ise sakatlığı bulunan forveti Helder Postiga'nın yerine Beşiktaşlı Hugo Almeida ya da genç Nelson Oliveira'ya forma verecek. 

Portekiz'in Real Madridli yıldızları Cristiano Ronaldo, Pepe ve Fabio Coentrao'nun kritik maçı El Clasico haline getirebileceği belirtiliyor. Portekiz'in kaptanı Cristiano Ronaldo, maçın üzerinde ekstra bir baskı oluşturmadığını söylüyor. Ronaldo, "10 yıldır hem milli takımda hem de kulüp takımlarında zorluk derecesi yüksek maçlar oynuyorum." diyor. İspanyolların Barcelonalı savunma oyuncusu Gerard Pique de Ronaldo'yu, Manchester United yıllarından tanıdığını hatırlatıyor. 

 

PORTEKİZ: Rui Patricio, Pereira, Pepe, Alves, Coentrao, Moutinho, Veloso, Meireles, Nani, Almeida, Ronaldo 

İSPANYA: Casillas, Arbeloa, Ramos, Pique, Alba, Busquets, Alonso, Silva, Xavi, Iniesta, Torres 

SAAT: 21.45 

STAT: Donbass Arena (Donetsk-Ukrayna) 

HAKEM: Cüneyt Çakır (Türkiye)


cuneyt_cakir.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor