Dev adamların rakibi İBB

İlk olarak Trabzonspor Basketbol takımı yarın İstanbul deplasmanında İstanbul Büyükşehir Belediye karşısına çıkacak, Pazar günü de bordo mavili takım yine İstanbul deplasmanında Kasımpaşa karşısında galibiyet arayacak.Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde yoluna

Dev adamların rakibi İBB

İlk olarak Trabzonspor Basketbol takımı yarın İstanbul deplasmanında İstanbul Büyükşehir Belediye karşısına çıkacak, Pazar günü de bordo mavili takım yine İstanbul deplasmanında Kasımpaşa karşısında galibiyet arayacak.

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde yoluna kayıpsız olarak ilerleyen Trabzonspor Basketbol Takımı ligin 6. haftasında deplasmanda 21 Kasım Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Bayrampaşa Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 14.00'de başlayacak. Basket takımımız 5 maçta 5 galibiyet alarak ligin zirvesinde yer alıyor.

Trabzonspor Basketbol Kulübü Asbaşkanı  Celil Hekimoğlu takımıyla ve taraftarlarla gurur duyduğunu söyledi.

 Hekimoğlu doğru yolda olduklarını görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek “ Trabzon kamuoyuna verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Bu takım bu sezon sonunda Beko Basketbol birinci ligine yükselecektir' dedi.

İBB 'Yİ DE YENECEĞİZ

Asbaşkan Hekimoğlu ligde hafta sonu karşılaşacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını da kazanacaklarını ifade ederek” Maçlara etap etap bakıyoruz. Selçuk Üniversitesini zorda olsa yendik. Bu maçta taraftarımızın bize gösterdiği büyük destek için onlara teşekkür ediyorum. Maçın kazanılmasında Basketbolcülerimiz kadar onlarında büyük katkısı oldu. Arkamızdaki bu destek bize moral ve güç veriyor. Şimdi sırada İstanbul Büyükşehir Belediyespor var.Cumartesi günü saat 14:00'da Bayrampaşa  salonunda oynayacağımız İ.BB maçına da İstanbul'daki taraftarlarımızı bekliyoruz. “diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor